Det råder ingen tvekan om att kakan är en riktig favoritsötsak bland många människor i Sverige. Kakan är liten, knaprig och passar lika bra till barnkalas som till första fikat med din dejt. Det bästa är att kakor kommer i så många olika former och smaker, så att det finns en kaka som passar alla.

Att kakan är älskad är således inget vi kan sticka under stol med, men visste du att kakans smak har förflyttat sig från plåten och vidare till andra produkter? Smak och lukt av kaka kan du hitta i alla möjliga ting och då pratar vi inte bara om ätbara sådana.

Vape med smak av kaka

Om du inte använder dig av vapes är det kanske svårt att tro att det finns elektriska cigaretter med smak av kakor, men det är helt sant. Du kan hitta både vapes som du kan fylla på, såväl som praktisk engångs vape som lämpar sig för speciella tillfällen och för dig som inte vill vejpa så ofta. Du laddar bara på din vape med den smak som du själv föredrar. Vad sägs om chokladkaka, cookies eller citron och vit choklad?

Kakor i skönhetsvård

Kakans doft har även letat sig in i våra skönhetsrutiner. Då talar vi som sagt enbart om doften och inte om själva kakan eller kaksmulorna. På butikshyllorna kan du hitta hudkräm med doft av nybakade kakor, cheesecake eller jordgubbskakor. Du kan också hitta duschkrämer med doft av kaka om du så vill det. Perfekt för den riktiga kakälskaren.